Így nem meglepő, ha azt mondjuk, nem egy cicával lakunk együtt, nem is kettővel, nem is hárommal, hanem sokkal! 🙂 Sajnos nem minden esetben azért, mert így akartuk, hanem mert muszáj volt. Korábban mit sem sejtettünk arról, hogy drasztikus a kóbor, gazdátlan állatok száma.
Persze előtte is volt állatka a háznál, cica, kutya, akiket szeretgettünk, de akkor még mit sem sejtve arról, hogy a háttérben nem minden öröm és boldogság.

2015 nyarán csöppentünk bele az egészbe, egy véletlen folytán az internetnek köszönhetően tárult elénk egy cica segítségkérő posztja. Természetesen volt lehetőségünk segíteni, így meg is tettük. Ez indította el a lavinát, ennek hatására fedeztünk fel olyan oldalakat, csoportokat, ahol rengeteg bajbajutott cica várta a megmentőit. Csak ámultunk, hogy mi van az érem másik oldalán.
Azóta amikor tudunk, van helyünk, bajbajutott cicán segítünk, befogadjuk, felerősítjük, megszépítjük és egy álomgazdihoz adjuk! 🙂

Másodsorban:
Mert amellett, hogy szivesen segítünk cicákon, szeretjük a cicás dolgokat, kiegészítőket is! 🙂 Legyen az ruha, ékszer, párna, lakásdekoráció, bármi egyéb, sose bírunk betelni velük!
Így ha más is hasonló cipőben jár, hogy mindig kell valami cicás cucc, akkor miért ne? 🙂

Nem utolsó szempontként pedig:
Sose tudhatni, hogy a mentett cicáinknak az álomgazdit nem-e a hozzánk betévedő vásárló személyében találjuk majd meg! 🙂